Laukiant artėjančio tortų turnyro, pokalbis apie kepinius ir kodėl skaniam tortui reikalinga druska.
21955
post-template-default,single,single-post,postid-21955,single-format-standard,stockholm-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Laukiant artėjančio tortų turnyro, pokalbis apie kepinius ir kodėl skaniam tortui reikalinga druska.

Laukiant artėjančio tortų turnyro, pokalbis apie kepinius ir kodėl skaniam tortui reikalinga druska. Praėjusiais metais sukvietusi kepėjus į projektą „100 tortų Lietuvai“, kulinarijos knygų autorė Renata Ničajienė pasakos, kokie tortai šiuo metu madingi, kas galės dalyvauti tortų turnyre ir kaip dalyvauti ragaujant galės saldumynų mėgėjai. Išsamioje spaudos apžvalgoje su kolegomis paminėjome ir Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną.

 

Ved. Indrė Urbaitė. Red. Giedrė Čiužaitė.

 

Naujienos šaltinis www.lrt.lt